Sjuk kuk!

Såg på femman igår på ett program som hette något i stil med ”Jakten på den perfekta penisen”. Ett rätt intressant program som balanserade upp att ”perfekta-brösten-program”. Men det var särskilt en episod som fick mig att fullständigt tappa hakan, nämligen en kille som gillade att spruta in silikon in sin kuk. Och det var inte lite heller. Det var enorma mängder. På uppmaning av intervjuaren tog alltså nämnde kille fram sitt paket, kuk med pung…eller ”klumpen” som han själv kallade den. Och jag förstår varför. Det var inget annat än en gigantisk klump av allting, i storlek med ett bowlingklot ungefär. Hans pung mätte drygt 60 cm i omkrets! Fullständigt absurt!

Om du missade programmet igår så har du en chans att se vad jag pratar om. På adressen www.extremecock.org finns bilder på detta totalt utflippade beteende. Det är freakshow som verkligen gör skäl för namnet….

Annonser

~ av Freddegredde på maj 14, 2007.

2 svar to “Sjuk kuk!”

  1. Tappade hakan ja. Jag tappade också hakan när jag såg den.. min flickvän kom in i rummet asgarvade och to ett kort på mig. Jag har aldrig förr sett så rädd ut som när jag såg detta monster

  2. Speedos… ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: