Herregud…Silvstedt utan trosor?!

På expressen.se finns ett bildspel på Victoria Silvstedt i olika poser och utstyrslar. Inget konstigt med det. Vad expressen dock försöker chocka med är att damen ifråga inte har några trosor eller iaf jävligt små trosor på sig, vilket man vill visa med hjälp av närmast gynekologiska bilder. Hela bildserien avslutas med att fröken Silvstedt fångats på bild i ett läge där hon tydligen råkar avslöja att hon är troslös. Men, då väljer expressen.se att retuschera denna bild genom att klista dit en stor gul jävla stjärna precis över hennes påstådda troslösa underliv! Alltså inget som helst bevis för att hon verkligen var troslös! Säkerligen har expressen köpt in bilden i befintligt skick, dvs maskerad, så inte ens de har en aning om hon verkligen var troslös.

Låt oss för resonemangets skulle anta att hon verkligen är troslös på bilden. Wow! Vilken kioskvältare! Dra mig baklänges! En av världens främsta utvikningstjejer går troslös?!? Var är denna värld på väg?

Annonser

~ av Freddegredde på maj 22, 2007.

4 svar to “Herregud…Silvstedt utan trosor?!”

  1. Jag gillar din blogg skarpt! 🙂

  2. Aha, kul med uppskattning. Då är ni två i alla fall som gillar den. Min flickvän har också uttryckt intresse för bloggen…kanske lite pliktskyldigt..men det kändes äkta när hon sa det… 🙂

  3. Jag tror bestämt att vi är tre.
    Minst.

    Men jag är rätt övertygad om att vi är fler.

    🙂

  4. Tidingar köper inte färdigretucherade bilder. ALLA bilder från Scanpix, AP, Reuters, Bildbyrån etc. kommer in i originalskick. Svenska kvällstidningar väljer dock att pixla eller täcka över tveksamma delar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: