Robotliknande telefonförsäljare

Mitt jobb är fantastiskt kul i de flesta avseenden, med mycket skratt och underhållande stunder. Ställs inför många utmaningar som man brottas länge med innan man lyckas bemästra dem. Det finns även de stunder som är rent ut sagt skitjobbiga, när man ska reda ut olika skitsitutationer mellan vuxna människor. Men det är ändå problem som går att lösa till slut. Däremot finns ett moment i mitt jobb som inte är kul, som inte går att bli av med, som är ständigt återkommande, som inte går att lösa och som är helt enkelt gör mig skitförbannad.  Telefonförsäljare! Dessa förbannade telefonförsäljare som ringer i parti och minut och erbjuder sig lösa alla mina problem och som lovar guld och gröna skogar. Jag skulle lätt kunna lista de värsta företagen, hänga ut de mest respektlösa, men det får bli ett annat inlägg längre fram. Däremot är ett av det stora telebolagen, Tele2, riktigt för jävliga. De snittar kanske 3-4 säljsamtal till mig i månaden via olika callcenter-firmor. Så här lät idag:

-Hej, jag heter Rikard och ringer för Tele2, jag skulle vilja prata med den som är ansvarig för telefoner hos er

– Ja, det är jag (lätt irriterad), och innan du fortsätter vill jag bara säga att jag är helt ointresserad av vad du vill sälja, jag är skitnöjd med de teleabonnemang vi har idag på jobbet.

-Jaha, men det är klart du vill ha det billigaste abonnemanget på marknaden. Eller hur?

-Nej, säger jag då. Jag är skitnöjd med vad vi har. Dessutom är jag jävligt less och trött på att bli uppringd av Tele2 en gång i veckan och jag tackar alltid nej till er. (väldigt irriterad).

-Jaha, jag förstår. Det är många som ringer förstår jag (han låter sådär jobbigt loj liksom). Men jag skulle bara vilja berätta om vårt erbjudande…

Jag avbryter honom halvvägs in i meningen och säger: -Men fattar du inte vad jag säger, jag är inte intresserad av vad du har att erbjuda, så sluta nu att tjata (försöker verka låta så irriterad jag kan)

-Ja, jag vet hur det är, men får jag bara snabbt berätta vad jag har att erbjuda (han pratar helt entonigt nu)

-Men är du helt dum i huvudet, hör du inte vad jag säger?! Jag är inte intresserad!

-Nähä, nämen jag förstår inte varför du inte vill ha vårt abonnemang, som faktiskt är det bästa. Men du får ha en mycket bra dag iaf, säger han beskt som fan och lägger på luren.

tele2.jpg

Annonser

~ av Freddegredde på maj 22, 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: