Linda eller Fadde, Fadde eller Linda?

I de två stora skvallertidningarna aftonbladet resp. expressen går det att läsa om Fadde och Linda. Wohoo..äntligen! Jag har saknat deras relation så länge nu. I den ena skvallerblaskan, expressen.se har man gjort en intervju med Fadde där han säger:– Min tjej ska inte hålla på med porr. Då kan hon dra åt helvete.

I den andra skvallerblaskan, aftonblader.se har man gjort en intervju med Linda där hon säger:  – Jag har varit beroende av Fadde i tre år. Det är han som har försörjt oss och påverkat alla mina val i livet. Allt från jobb till vänner. Det räcker nu.

Alltså, båda gör anspråk på att vara den som dumpar den andre. Problem med andra ord. För detta kommer förstås att dela det svenska folket i två läger. Hälfter som står på Faddes sida och andra hälften som står på Linda sida. Deras separation kommer att få ett enormt medialt utrymme i ovan nämnda tabloider. Nyheten kommer att få enorma proportioner, så till den milda grad att vore det riksdagsval idag så skulle det upplevas som en marginaliserad psuedohändelse.

Eller hur var det nu?

Källa: Aftonbladet.se


Annonser

~ av Freddegredde på maj 24, 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: