Så ocoolt att vara kötthälare.

Läste på DN att köttstölder i matvarubutiker är ett stort problem i Stockholm. Säkert i andra städer också. Det stulna köttet säljs vidare till krogarna för ett hyggligt pris. Men nog låter begrepp som kötttjuv och kötthäleri rätt töntiga. Det är liksom på ngt sätt så jävla lågt att norpa en oxfilé. Att sno en Ferrari skänker ju glans åt själv händelsen. Det blir som en fjäder i hatten. Men kött, nä det ger inga fjädrar i hatten. Det känns bara grisigt liksom. Typ köttsaft som läcker. Nej, det funkar inte för mig.

Funderade på hur det låter när hälarna försöker kränga köttet till en krogägare: -Hörrö, intresserad av tre kilo finfin oxfilé? 100 spänn kilot? Jag slänger med ett halvt kilo rimmat sidfläsk  också. Ska vi säga så?!

 ko_webb.jpg

Annonser

~ av Freddegredde på maj 25, 2007.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: